Solutie de ondulare - AFFIRM

Loțiunea ondulatoare avansată cu tehnologia pe bază de cistamină

Acum, orice tip de păr poate fi ondulat permanent! Affirm este un proces de ondulare unic fix care combină cele mai bune caracteristici ale sistemului alcalin și acid pentru bucle și aspect minunate. Affirm oferă rezultate nemăsurate, chiar în cazul părului deteriorat – bucle lejere sau fixe, tapări și aspect de durată.

Ce sunt Aminoacizii? Affirm este o spumă neutră de ondulare care protejează părul printr-o rețea de aminoacizi pe durata timpului de procesare. Aminoacizii (baza proteinei din care este făcut părul) ajută la obținerea unor bucle elastice și de durată, chiar și în cazul părului decolorat sau foarte tratat.

Affirm oferă următoarele Beneficii

Aminoacizii (complex proteic) conține Cistamină. Timpul de acționare este de 10-15 minute – fără testare! Zero conținut de amoniac pentru îmbunătățirea stării părului. Fără acid tioglicolic în nuanțele 2 sau 3. Ingredientele antiîmbătrânire unice mențin structura părului și îmbunătățesc aspectul și strălucirea. pH aproape neutru. Nemirositor – conține deodorizante noi. Fără cădere sau desfacere a buclelor. Total sigur!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414