ICE CREME

Cel mai avansat agent de iluminare pudră fără amoniac acum disponibil

Ice Creme utilizează tehnologia de ultimă generație în iluminarea pudră, cu zero conținut de amoniac. Această nouă tehnologie este mult mai blândă cu părul, producând mai puțin miros, porozitate și degradare, cu obținerea a 7 niveluri de lift.

Ice Creme nu conține ingrediente parfumate, permițând utilizarea aromelor delicate de Măr și Mentă Proaspătă. Ice Creme se amenstecă cu un gel cremos pe scalp, spre deosebire de decolorare, lucru care determină o aplicare mai ușoară, întrucât produsul nu se usucă sau exfoliază pe durata procesului de iluminare. Ice Creme poate fi folosit cu cantități reduse de developer – se vor obține niveluri de 3% (10vol) și 6% (20vol) care în mod normal se asociază cu 9% (30vol) și 12% (40vol) decolorant tradițional.

Această performanță, combinată cu formula avansată fără amoniac înseamnă că Ice Creme este mult mai gentil cu părul, lăsându-i un aspect frumos.

AROMĂ DE MĂR ȘI MENTĂ PROASPĂTĂ

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414