Servicii Machiaj
Indiferent că te pregătești pentru petrecere, pentru o zi obișnuită de lucru, plimbare sau eveniment monden, grija pentru frumusețe, pentru aspectul tău exterior este tot atât de importantă precum grija pentru sănătate. Un machiaj perfect dezvăluie secretul expresivității ochilor, al genelor cu volum, lungi și curbate, al strălucirii tenului, al buzelor senzuale și perfect conturate, învăluite în culori radiante.

Salonul de frumusețe DaniCosti din București propune, ca punct de atracție, evidențierea trăsăturilor în ansamblu: realizarea machiajului într-o gamă largă, de la cel normal, de zi, la machiajul potrivit de seară / pentru ocazii speciale, machiaj pentru mirese, aplicare gene false (tip bandă sau individuale, tehnica 3D).

Pentru o execuție perfectă, materialele utilizate sunt profesionale pentru a asigura și garanta rezultate optime și de durată, iar tehnica utilizată este specifică tipului de machiaj ales: machiaj diafan, natural, formule hidratante și rezistente, cu o textură transparentă, pentru un ten impecabil, conturări discrete sau intense ale pleoapelor și sprâncenelor, farduri catifelate pentru o diversitate de efecte, care avantajează orice formă a ochilor și orice nuanţă a irisului, datorită posibilităţilor cromatice numeroase, buze hidratate, lucioase.

Realizarea machiajului durează între 60 - 90 minute și cuprinde:

• pregătirea și curățarea tenului
• aplicarea cremelor speciale pentru matifierea tenului
• stilizarea sprâncenelor
• aplicarea bazei
• efectuarea machiajului potrivit
• fixator machiaj

Păr strălucitor și culoare vibrantă, machiaj creativ, ușor îndrăzneț și elegant, iată combinația perfectă la care orice femeie visează!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414