Specialiștii salonului de frumusețe DaniCosti din București sunt pregătiți să ofere servicii clasice de cosmetică și tratamente faciale, la standarde ridicate de calitate cu tehnologie de ultimă generație și produse pe bază de colagen, elastin, acid hialuronic, alfahidroxiacizi, cu funcții avansate de mezoterapie, ultrasunete, radiofrecvență.

Tratamentele cosmetice realizate sunt aplicate în funcție de tipul de ten. Tratament pentru ten sensibil și cuperozic, tratament curățare profundă cu AHA pentru ten gras și acneic, tratament antistres pentru ten normal și uscat. Toate tratamentele includ demachiere, masaj, peeling, extracții, mască, ser, cremă. Te așteptăm la salonul nostru de frumusețe pentru un tratament cosmetic personalizat și pentru a consulta oferta completă de servicii și tratamente cosmetice.

Epilat

Epilarea cu ceară la salon este o metodă eficientă şi rapidă de a îndepărta părul nedorit indiferent de anotimp. Ședintele de epilare se repetă la un interval de timp care este variabil de la o persoană la alta și în funcție de zona tratată (picioare, mâini, axilă, inghinal, față).

Pensat

Stabilirea lungimii sprâncenelor, tunderea sau îndepartarea excesului de fire, refacerea conturului sprâncenelor, vopsirea sprâncenelor pentru regenerare.

Gene false

Aplicare gene false, fir cu fir (extensii de gene), din păr natural, gene individuale (smocuri), gene întregi (gene tip bandă.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414