Creat special pentru repararea firului de păr uscat, degradat, casant, cu un puternic concentrat de ingrediente active, inclusiv uleiuri minerale, extract de caviar, vitamina B5, vitamina E și complex colagen forte, tratamentul cu botox reconstruiește firul de păr de la rădăcină până la vârfuri și îi redă finețea, strălucirea, calitatea și textura naturală, eliminând vârfurile despicate, chiar de la prima utilizare.

Acest produs poate fi folosit pentru toate tipurile de păr, indiferent dacă părul este natural, vopsit sau decolorat, lung sau scurt, drept sau creț, indiferent de tratamentul aplicat anterior.

Spre deosebire de alte tratamente, datorită structurilor lor moleculare, agenţii activi integraţi în formula tratamentului cu botox, fixează hidratarea în structura firului de păr acoperindu-l cu o peliculă protectoare, regenerând firul de păr din interior spre exterior. Tratamentul cu botox nu deteriorează părul și nici nu compromite integritatea acestuia.

Datorită elementelor esenţiale, botoxul îndreaptă părul si îi oferă strălucire incredibilă și fineţe, ajută la reconstruirea firului de par în timp și la hidratarea acestuia, prevenind căderea și ruperea firelor de păr. Este un tratament care poate fi aplicat în repetări multiple, pe toată lungimea firului de păr, la intervale scurte de timp.

Tratamentul cu botox conferă imediat părului necesarul de hidratare, îi redă rezistenţa, elasticitatea, strălucirea, oferindu-i un aspect sănătos, tineresc.

Tratament cu keratină

Tratament cu efect intens de hidratare care echilibrează nivelul de keratină din compoziția firului de păr, redând părului rezistența la caldură și umiditate, strălucirea și vitalitatea.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414