Descoperă accentele cromatice îndrăznețe și intense și lasă-ți părul să radieze de strălucire și prospețime. Stiliștii salonului de frumusețe DaniCosti din București îți vor dezvălui opțiunile care te avantajează în cea mai mare masură:
Blondul pur transparent, blondul șampanie, blondul miere, trendul ombre, șuvițele sărutate de soare vor reda părului tău finețea și eleganța care i se cuvin.
Notele arămii, ambră, castaniu-auriu îți vor conferi o naturalețe aparte, iar castaniul luminos și reflexiile ciocolatii îți vor atribui un aer misterios și seducător.


Dacă ai decis să oferi strălucire părului tău prin şuviţe, adaugă un gradient în tonuri deschise, cât mai difuze, pentru un plus de luminozitate și prospețime.
Trecerea de la nuanța închisă la tonul deschis se va face treptat, prin tehnica "balayage", care presupune aplicarea culorii pe toată lungimea firului de păr, rezultatul fiind unul natural.

Decapaj par

Îndepărtarea pigmentului artificial obținut în urma vopsirii părului realizat cu ajutorul substanțelor naturale care hidratează și protejează părul.

Decolorare par

Înlăturarea straturilor multiple de culoare din păr sau a nuanțelor nedorite, a tonurilor închise și a culorilor amestecate (negru, șaten închis, roșcat) cu ajutorul produselor promovate de salonul nostru de frumusețe: vopsele permanente, vegetale, nuanțatoare, spume.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414