Coafurile și tunsorile create de echipa salonului de frumusețe DaniCosti din București impresionează prin eleganță și simplitate. Inspirați de trendurile îndrăznețe și elementele inovatoare, stiliștii Daniela, Crenguța și Costin transformă abordările clasice în variante ultrastructurate, pentru a etala propriile creații. Coafurile și tunsorile simple, rafinate, minimaliste capătă o altă formă: coafuri precis conturate și texturate, bucle sofisticate și valuri în cascadă, coafuri de zeiță, împletituri extravagante, șuvițe răsucite.

Alege coafura adecvată fiecărui moment din viaţa ta şi oferă strălucire chipului tău: tunsori scurte sau pentru păr lung, structurate, cu forme rotunjite, compuse din mai multe franjuri, tunsori geometrice cu unghiuri curate și precise, care vor modela şi vor conferi textură părului tău, coafuri în linii drepte, onduleuri lejere și romantice, care vor crea greutate şi volum, garantând un aspect natural și îngrijit.

Descoperă accentele cromatice îndrăznețe și intense și lasă-ți părul să radieze de strălucire și prospețime. Stiliștii salonului de frumusețe DaniCosti din București îți vor dezvălui opțiunile care te avantajează în cea mai mare masură:
Blondul pur transparent, blondul șampanie, blondul miere, trendul ombre, șuvițele sărutate de soare vor reda părului tău finețea și eleganța care i se cuvin.
Notele arămii, ambră, castaniu-auriu îți vor conferi o naturalețe aparte, iar castaniul luminos și reflexiile ciocolatii îți vor atribui un aer misterios și seducător.

Creat special pentru repararea firului de păr uscat, degradat, casant, cu un puternic concentrat de ingrediente active, inclusiv uleiuri minerale, extract de caviar, vitamina B5, vitamina E și complex colagen forte, tratamentul cu botox reconstruiește firul de păr de la rădăcină până la vârfuri și îi redă finețea, strălucirea, calitatea și textura naturală, eliminând vârfurile despicate, chiar de la prima utilizare.

Frumusețea și sănătatea unghiilor este la fel de importantă ca frumusețea părului, pielii, ochilor sau buzelor. Stilistele salonului nostru de frumusețe te asteaptă cu o colecţie elegantă de lacuri de unghii și modele de manichiuri impecabile ca tehnică de lucru și aspect: manichiură/pedichiură modernă sau simplă, nail art, accesorizată sau clasicul French. Nuanțele aplicate sunt stimulate de lumina naturală și pot fi evidenţiate cu strasuri, modele și aplicații îndrăznețe. Contururile cu glitter urmăresc principalele tendinţe în manichiură completate de culori metalice, texturi nisipoase şi nuanţe pastelate.

Specialiștii salonului de frumusețe DaniCosti din București sunt pregătiți să ofere servicii clasice de cosmetică și tratamente faciale, la standarde ridicate de calitate cu tehnologie de ultimă generație și produse pe bază de colagen, elastin, acid hialuronic, alfahidroxiacizi, cu funcții avansate de mezoterapie, ultrasunete, radiofrecvență.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414