Manichiuri inspirate din culorile curcubeului

UN CURCUBEU IN VIATA TA

Accentuează-ți unghiile folosind o paletă infinită de lumină şi culori, experimentează cu tendințele pline de farmec, feminine și seducătoare. Transformă fiecare zi în sărbătoare cu stilul propriu de manichiură, nuanțe și culori dispuse într-o succesiune armonioasă.

Roșu

Roșu este culoarea pasiunii, care naște sentimente extreme, a exuberanței și a poftei de viață, simbolul absolut al feminității. Îți place să fii în centrul atenției? Alege modele de unghii roșii, simple, elegante, seducătoare. Optează pentru o ținută elegantă, clasică, o rochie neagră, care îți pune în valoare silueta feminină și alura diafană. Accesorizeaz-o cu un colier elegant și lasă-te admirată!

Portocaliu

Portocaliul este o culoare vibrantă, fierbinte, care simbolizează, energia, aventura, vitalitatea. Ești un spirit tânăr și plin de delicatețe? Unghiile portocalii vor deveni punctul de atracție al întregii tale ținute dacă le vei asorta cu o geantă albastră si o pereche de sandale lila.

Galben

Galbenul reprezintă razele soarelui, grânele coapte, armonia naturii. Viața în culori este mai veselă, mai pasională și vara ne inspiră adesea să alegem modele, culori și atitudini îndrăznețe: o ojă galbenă pentru unghiile tale + suvițe violet care adaugă strălucire și intensitate părului tău = o femeie care știe să savureze viața.

Verde

Este o culoare a bunăstării, forței și prieteniei. Potrivește densitatea și nuanța culorii unghiilor tale cu nuanța rujului: unghii verzi și buze conturate în nuanțe neutre și pale.

Violet

Culoarea pasiunii, a romantismului și a emoțiilor este specifică unei femei încrezătoare în sine. Lasă detaliile unghiilor violet să vorbească pentru tine și asortează obiecte vestimentare și accesorii în tonuri de gri, maro, crem și negru.

Albastru

Infinitul cerului, abisul oceanului, albastrul divin al ochilor ... Poezia culorii se transpune în arta manichiurii și a cosmeticii în toate nuanțele și tonalitățile ei. Alege un machiaj smokey eyes cu accente aurii și efectul vizual al unghiilor tale albastre întregește aspectul final al nuanțelor care se armonizează și se întrepătrund.

Galerie Foto Manichiuri culorile curcubeului

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414