Stilul Ombre, tendinta preferata pentru 2015/2016
Stiliștii recomandă în acest sezon colorarea părului în șuvițe ombre, tehnica inedită de vopsire care își are originea în Franța. Culori naturale, nuanțe extreme, coafuri în trend care adauga volum lateral, tunsori bob, bucle valuri în cascada, toate evidențiază stilul ombre, care propune o trecere graduală a culorii, de la rădăcină spre vârfuri. Succesul acestei tehnici de vopsire a părului constă în armonia culorilor.


Chiar dacă ești departe de plajă, nuanțele de tranziție îndulcesc combinațiile inedite de culori, de la castaniul închis la efectele ombre caramel asociate cu bucle lejere.

Poți dobândi o culoare mai estompată, uneori chiar în gama tonurilor de blond, dacă părul este deschis la rădăcină. Alungă monotonia și adaugă culori vii strălucitoare! Părul blond arată uimitor cu suvițe roz răsucite în bucle frumoase. Nu ești adepta rozului? Încearcă lavandă, verde mentă, coral, albastru pal.

Stilul ombre nu înseamnă întotdeauna o estompare graduală a culorii de la castaniu la blond. Combinația ciocolatiu – nuanțe fructate este una care pare a fi mereu tentantă și va da o notă elegantă aspectului tău zi de zi.

Doamnelor cu părul scurt, nu trebuie să pierdeți toată distracția! Descoperiți părul blond cu reflexe caramel, combinația perfectă între castaniu, arămiu și auriu și, de ce nu, suvițe de culoare din toate nuanțele curcubeului.

Tunsorile stratificate sau pentru părul fluid, lucios, de lungime medie evidențiază tehnica ombre, pe câteva suvițe care au rolul de a încadra perfect fața.

O tranziție delicată, dar îndrăzneață, ascunde clasicul auriu în nuanțe fanteziste de cupru, care lasă loc unui roșu puternic spre vârfuri.

Dacă tehnica ombre și-a pus amprenta pe părul tău, în stiluri cât mai diferite, lasă frâu liber imaginației și accesorizează-ți ținuta cu stil și eleganță: o eșarfă sofisticată, un ceas elegant, o bijuterie unicat, o poșetă plic îți vor conferi un aspect incontestabil feminin.

Galerie Foto Stilul OmbreSurse:
stylesweekly.com
latest-hairstyles.com

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414