CoolLifting: la salonul DaniCosti stergem 10 ani in 5 minute de pe tenul dumneavoastra

Salonul DaniCosti, asa cum v-a obisnuit, se straduieste sa va ofere in permanenta cea mai inalta tehnologie profesionala de ingrijire. Din acest motiv, ultima inovatie in domeniul liftingului, aparatul profesional CoolLifting pentru reintinerire printr-o metoda neinvaziva, este acum disponibil pentru dumneavoastra.

Iata ca atenuarea ridurilor faciale, posibila pana acum numai cu ajutorul chirurgiei sau a injectiilor, provocand durere si uneori traume, poate fi realizata cu ajutorul tehnologiei viitorului. Un tratament profesional simplu, nedureros, neinvaziv, cu rezultate imediate si spectaculoase.

Pistolul CoolLifting declanseaza un jet puternic de CO2 care impreuna cu o concentratie foarte mare de substante active, la o presiune ridicata si o temperatura scazuta, patrunde in tesuturi. Se va percepe doar un flux rece, fara alte senzatii neplacute.

Are loc vasoconstructia, urmata de vasodilatatie compensatorie, cu un flux crescut de sange in piele. Fluxul rece activeaza microcirculatia locala. Creste aportun de Oxigen, se activeaza fibroblastele si incepe sinteza de colagen si elastina.

Efectul imediat este: catifelarea pielii, disparitia ridurilor fine si reducerea vizibila a ridurilor adanci, exact ca in cazul unui lifting.

Pe termen lung este stimulata reinnoirea pielii, de aceea textura se va imbunatati in perioada urmatoare, pastran efectul de intinerire vizibil pe o perioada insemnata.

Va invitam la salonul DaniCosti pentru a beneficia de avantajele acestui tratament extraordinar!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414