COLECTIA SASSOON: JEJEUNE

INSPIRATIE
Colecția Academiei Sassoon JEJEUNE oferă o abordare diferită, un stil radical și individualist, o provocare creativă. Ecourile vizuale, de la culoare la formă, definesc stilul eclectic prin îmbinarea armonioasă a stilului vintage cu cel modern. Motivele de inspirație retro și imprimeurile specifice anilor 70, paietele strălucitoare și broderiile frumos conturate de nuanța puternică a denimului capătă o nouă dimensiune in viziunea designerilor. Eleganța trecutului este reinterpretată în note actuale.
Hainele reflectă personalitatea, stilul de viață, la fel și coafura. Tunsorile presupun stratificarea firelor de păr cu lungimi diferite, tunsori graduate cu un ușor efect de dezordine, adoptate pentru părul fin și lung, cu aspect de mohair, tunsori clasice cu alungire simetrică, tunsori în straturi și șuvițe lungi strategic plasate/ascunse, care să creeze senzația de mișcare. Lungimile de contrast vor fi evidențiate în funcție de creșterea părului în mod natural.

TEHNICA
Măiestria artistică a stilistului este sărbătorită prin utilizarea unei tehnici complicate de vopsire a părului asemenea îmbinării firelor unei țesături. Vopsirea părului în șuvițe este tehnica adorată în noi variații de lavandă și violet, roșu, roz, blond și arămiu auriu. Tehnica slicing, tăierea prin alunecarea tangențială pe șuviță, permite crearea unui aspect stilat în cazul părului creț.

Sursa: sassoon.com

Collection Jejeune 2

Collection Jejeune 3

Collection Jejeune 4

Collection Jejeune 5

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414