Tratamentul corect pentru caderea parului

Ne place sa tratam persoanele care trec pragul salonului DaniCosti cu afectiune, nu ca pe niste simpli clienti, ci mai degraba ca pe niste prieteni. Consideram ca stilistul care are grija de parul dumneavoastra trebuie sa fie mai mult decat un prestator de servicii. El contribuie la imaginea dumneavoastra publica, la recapatarea stimei de sine si de ce nu la pastrarea unei personalitati puternice.

In timp ce lucreaza, poate fi ascultatorul perfect pentru clientele care uneori impartasesc probleme de serviciu sau familiale. Stilistul poate fi confidentul de incredere, criticul constructiv care va poate spune oricand o parere sincera cu privire la aspectul dumneavoastra si totodata bunul prieten care va reda farmecul personal.

La salonul DaniCosti ne straduim sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri si sa ii ajutam in masura posibilitatilor, sa rezolve problemele cu care se confrunta si care tin de aspectul fizic. Una dintre problemele cele mai des intalnire este caderea parului.

Atunci cand vine vorba de caderea parului nu conteaza foarte mult varsta si nici sexul. Se poate intampla oricui, oricand. Pentru ca tinem la o abordare cat mai corecta fata de client, atunci cand consideram ca nu este vorba despre o cadere normala a parului (reinnoirea ciclica a firelor de par, care se poate accentua in functie de sezon), informam clientul.

Sinceritatea face parte din fisa postului, asa ca din respect pentru client ii explicam ca exista tratamente care pot reduce sau rezolva caderea parului, dar nu exista minuni si nici trucuri magice sub forma unui produs cosmetic. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca noi la salonul DaniCosti am ales sa lucram cu cele mai performante produse cosmetice profesionale pentru tratarea caderii parului. Insa, ele trebuie sa actioneze in tandem cu tratarea cauzei din interior. Clientul trebuie sa identifice elementul cheie care a declansat aceasta cadere si sa il indeparteze cat mai repede cu putinta: poate fi o alimentatie defectuoasa, o carenta de vitamine sau minerale, o depresie trecatoare, o suparare puternica, un stres profesional etc.

Daca factorul din viata clientului este identificat si se lucreaza asupra sa, atunci tratamentul profesional pentru caderea parului va completa perfect procesul stimuland si ajutand parul sa isi recapete rapid forta si vitalitatea.

Stilistii de la DaniCosti au ales pentru tratamentele profesionale anti-caderea parului brandu-ul Ihair. Cu ajutorul a trei produse foarte eficiente parul are parte de tot ceea ce se poate face din punct de vedere cosmetic pentru a preveni si stopa caderea sa.

Fiolele cu placenta Hair Energy Rueber au un efect nutritiv si tonifiaza scalpul. Contin liposomi si sunt potrivite pentru toate tipurile de alopecie. Se aplica direct pe scalp si se maseaza utilizand o tehnica speciala cunoscuta de profesionistii de la DaniCosti.

Fiolele pentru regenerare cu biotina Biotyne contin multivitamine. Au un efect puternic stimulant si regenerator pentru caderile masive ale parului. Aceste fiole contin tratament cu biotina pura de concentratie 100%. Recuperarea parului are loc rapid, mai ales in cazul caderii seboreice. Formarea bulbului pilos este stimulata, de asemenea si viteza de crestere. intreg metabolismul celular este stimulat. Fiolete Biotyne au doua componente: una lichida si una pulbere. Specialistii de la daniCosti le amesteca preparand tratamentul pe loc si le aplica pana la absorbtie completa.

La salonul DaniCosti, este disponibil si un tartament BIO, ideal pentru cazurile sensibile sau pentru cele mai pretentioase cliente. Tratamentul BIO presupune eliminarea a tot ceea ce este artificial sau procesat. Formula tratamentului este bazata pe keratina hidrolizata (o proteina cu rol regenerator). In combinatie cu Vitamina C, Vitamina D si Beta-Caroten-ul, determina schimbari notabile in textura parului, fara a crea disconfort clientului si fara nici cel mai mic risc pentru sanatate. Nici macar vaporii emanati pe care ii resimtim sub forma unui miros placut nu sunt toxici. Acest tratament, pe langa scopul sau principal, elimina si incretirea inestetica, lasand parul matasos si lucios, cu un aspect sanatos. Rezultatele se mentin pana la 3 luni de zile.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414