Reaction Treatment

De foarte multe ori sesizam o schimbare in privinta parului nostru, aparent fara nici o explicatie. Parul isi pierde stralucirea, se usuca, se incurca foarte repede si nu mai este matasos la atingere. Ei bine, aceste efecte negative pot aparea, fara ca noi sa gresim in vreun fel.

Pur si simplu razele UV si poluarea sunt factori care actioneaza puternic in dezavantajul sanatatii parului. Primul semn este modificarea aspectului: parul se matuieste si are un aspect uscat.

Din fericire exista solutii rapide, profesionale care pot remedia situatia podoabei noastre capilare intr-un timp foarte scurt: o singura sedinta. Aceste tratamente sunt disponibile in salonul DaniCosti, iar stilistii stiu exact cum sa le utilizeze pentru maximizarea efectelor. Salonul de frumusete DaniCosti se afla pe strada Gheorgeh Rostogolea nr.28 din Bucuresti, in zona Plaza Mall.

Acest tratament profesional capabil sa contracareze efectele factorilor nocivi asupra parului, se numeste Reaction Treatment - IStraight System. Reprezinta un complex de hidratare si reparare la nivel intensiv a parului.

Prin aplicarea tratamentului, firul de par este imbracat si reconstruit intr-o pelicula protectoare menita sa previna ruperea si tocirea varfurilor si care este in masura sa-i redea volumul pierdut.

Reaction Treatment contine din plin keratina hydrolizata si aminoacizi care ajuta parul sa devina aproape instantaneu matasos. Aspectul de par incurcat, uscat si dezordonat este eliminat pe loc.

In cazul in care parul este coafat zilnic, fie ca utilizam placa, fie ca utilizam ondulatorul sau peria si uscatorul, efectele nocive ale factorilor independenti de noi sunt amplificate. Cu atat mai mult, Reaction Treatment se impune pentru ca parul sa isi recapete o buna conditie si un aspect impecabil. De asemenea in cazul parului decolorat sau vopsit in exces.

In urma tratarii cu Reaction Treatment, parul primeste doza necesara de aminoacizi si extracte naturale, recapatandu-si astfel sanatatea in profunzime.

In cazul in care parul a suferit un tratament de indreptare permanenta sau de vopsire, utilizarea tratamentului profesional Reaction Treatment se recomanda la un interval de minim o saptamana.

Deoarece foarte multe tratamente pentru par au si dezavantaje, trebuie subliniat faptul ca Reaction Treatment nu are nici un fel de efect nociv asupra parului si nu contine formaldehide. Efectul sau apare pe loc si este rezistent in timp, persistand de la 3 la 6 saptamani, in functie de particularitatile parului.

Nu exista contraindicatii in privinta tipului de par, insa cea mai buna eficienta a fost dovedita asupra firelor de par degradate si rebele. Reaction Treatment poate fi aplicat chiar si dupa Tratamentul Brazilian pentru Indreptare, fiind chiar indicat pentru refacerea parului.

Reaction Treatment poate fi aplicat la salonul DaniCosti intr-o sedinta de numai 45 de minute, de catre specialisti cu experienta vasta in tehnicile de ingrijire a parului. Procedura urmeaza 3 etape: in prima etapa se aplica pe firele de par proaspat spalate si pieptanate Reaction Treatment B1, o solutie lichida pe baza de keratina hidrolizata ce va neutraliza zonele slabe si vacrea o bariera protectoare reparand parul. In a doua etapa se utilizeaza Reaction Treatment B2, o crema cu textura groasa ce echilibreaza porozitatea firelor de par. Reface cortexul deteriorat al parului si reumple cuticulele cu ceramida pierduta si nutrienti valorosi. Se aplica pe firele de par, apoi parul se incalzeste cu peria si uscatorul, pentru a activa crema. Dupa 3-4 minute se samponeaza. Dupa a doua spalare a parului, urmeaza etapa numarul 3 - Reaction Treatment B3. Se aplica pe parul proaspat spalat, dupa ce umiditatea in exces a fost indepartata. Se aplica o cantitate mai mare pe varfuri si pe zonele cu probleme din lungimea parului. Se lasa sa actioneze 2-3 minute apoi se clateste.

Acasa, se pot folosi anumite produse profesionale disponibile in salonul DaniCosti, menite sa intretina si sa prelungeasca efectele Reaction treatment, cum ar fi: Hydration Nature Shampoo, Hydration Nature Conditioner, Reaction Treatment B3, Pure Essence Oil.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414