Tunsorile barbatilor in anul 2017 – cele mai noi tendinte

Pe vremuri barbatii se tundeau in acelasi stil, respectiv “barbateste”, la Frizerie. De atunci industria frumusetii adresata barbatilor a evoluat in continuu, dezvoltandu-se atat in privinta stilurilor adoptate cat si in privinta produselor special create pentru barbati. In prezent nu este ceva iesit din comun ca un barbat sa fie la fel de atent cu imaginea sa ca si o femeie. Barbatii se bucura la egalitate cu femeile de atentie din partea stilistilor si majoritatea dintre ei aleg ceea ce li se potriveste mai bine impreuna cu un specialist din salon.

In vremurile noastre barbatii isi exprima personalitatea cu ajutorul tunsorii in functie de cum se simt cel mai bine si de cele mai noi tendinte la nivel international. Barba este din nou in mare voga. Salonul DaniCosti tine in permanenta pasul cu cele mai noi curente de aceea ofera barbatilor servicii complete de ingrijire si styling pentru par si barba, inclusiv servicii de epilare speciale pentru barbati.

Tunsorile barbatilor in anul 2017 cele mai noi tendinte 2Tunsorile realizate de stilistii salonului Daniela, Crenguta si Costi sunt intotdeauna reusite si insotite de tratamente de ingrijire care fac ca parul sa se mentina sanatos pentru o perioada de timp, cu un aspect impecabil. Unul dintre tratamentele performante pentru par de care barbatii se pot bucura in salonul DaniCosti este cel cu Botox Caviar.

Stilistii DaniCosti executa tunsorile pentru barbati dupa specializari si workshop-uri internationale, ca de exemplu cele de inspiratie London School of Barbering. Diplomele obtinute la Londra, le permit stilistilor sa obtina cele mai reusite tunsori englezesti pentru barbati si sa ofere cea mai precisa ingrijire pentru barba.

In salonul DaniCosti va puteti bucura de cele mai noi creatii in materie de tunsori barbatesti din Sassoon Collections si Mahogany Hair Academy collections, realizate folosind elemente 3D adaptate fiecarui client. Stilistii DaniCosti le-au deprins direct de la cei mai renumiti si priceputi hair-stylisti ai lumii si le fac disponibile pentru barbatii din Romania.

Iata cele mai noi tendinte pentru tunsori barbati in 2017

Tunsoarea franjurata – parul putin mai lung, cu suvite inegale, fara linii bine definite. Permite ca aranjarea sa fie versatila. Parul se poate da peste cap, nu poate incadra fata intr-un mod rebel. Este o tunsoare naturala potrivita pentru barbatii care nu pot petrece foarte mult timp pentru styling.

Tupe – fie el modern, mai lung sau mai scurt ramane in trend si anul acesta. Ca element de noutate, a aparut tupe-ul cu par ondulat. Tunsoarea tupe presupune parul foarte scurt in parti si la ceafa. In partea de sus parul ramane mai lung si este coafat pe spate, cu o bucla in partea din fata. Este o tunsoare care completeaza foarte bine barba, atat de la moda in prezent.

Tunsoarea in V – se poate realiza in crestetul capului, in parti sau in partea din fata. Parul este mai lung sus si tuns in forma de V, in lateral si in spate este ras. V-ul este fizibil sub forma contrastului dintre parul lung si parul ras.
Creasta – revine in forta in anul 2017. Realizata pe mijloc, pe o parte cu carare sau stil mohican, reprezinta o coafura fresh, usor de purtat si ingrjit care confera un look modern si dinamic. Pentru ocazii speciale se pot folosi ceara sau fixativ si se pot realiza tepi.

Cea mai frumoasa tunsoare este cea potrivita fiecarui barbat in functie de tipul fetei, textura parului si personalitate. Pentru cele mai bune rezultate, la salonul DaniCosti stilistii Daniela, Crenguta si Costi fac echipa cu clientii si reusescsa gaseasca impreuna cea mai buna solutie! Va asteptam in salon sa ne cunoastem si sa dam un aspect proaspat si dinamic parului dvs.

Tunsorile barbatilor in anul 2017 cele mai noi tendinte 3

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414