La DaniCosti clientele beneficiaza de permanent si se bucura in acelasi timp de par sanatos, cu cele mai reusite bucle

 

Cea mai eficienta solutie din punct de vedere al rezistentei in timp pentru un par buclat este aplicarea permanentului.
Cunoscuta in trecut ca fiind o metoda riscanta ce semana temeri in sufletul clientelor care cantareau bine inainte de a se aventura in realizarea unui permanent, metoda aducea la pachet si cateva efecte negative importante: uscarea parului in exces, arderea varfurilor, esecul procedurii care facea parul sa arate ca un puf fara textura si consistenta.
Toate acestea au ramas doar o trista amintire. Evident, doar pentru specialistii care sunt permanent interesati de cele mai noi si inovative tehnici, merg la specializari internationale si aleg cele mai sigure si performante produse pentru clientele lor, cum sunt stilistii de la salonul DaniCosti.
Daniela, Crenguta si Costi participa periodic la seminarii si work-shop-uri la Londra si Milano, adica in punctul zero al celor mai moderne si originale trenduri in materie de coafuri. Tehnicile deprinse alaturi de mari specialisti internationali sunt practicate zilnic in salonul DaniCosti, in beneficiul clientelor care la final, pe langa un plus de frumusete, pleaca din salon increzatoare si fericite.
In salonul DaniCosti se realizeaza un permanent impecabil indiferent de lungimea parului: scurt, mediu sau lung. Cu ajutorul procedurilor profesionale, stilistii adapteaza tipul de permanent in functie de caracteristicile fiecarei persoane in parte: lungimea parului, textura, volum, sanatatea firului de par. Astfel, fiecare clienta este tratata diferit, cu maxima atentie si responsabilitate pentru ca rezultatul sa fie desavarsit.
In salonul DaniCosti, permanentul este o unealta in atingerea celor mai provocatoare obiective: mai mult volum pentru par, bucle moderne, sau par in cele mai noi tendinte cum ar fi Poetica de la Sasson.
Colectia Poetica imbina cele mai futuriste tendinte ale Estului cu cele ale Vestului. Este o combinatie inedita de eleganta chinezeasca si originalitate japoneza invaluite in stilul sport, activ. Influentele sale includ si accente tehno, toate acestea reusind sa creeze o imagine unica de curtezana moderna.
Tehnica unui permanent perfect utilizata de specialistii din salonul DaniCosti fac ca imaginatia sa prinda viata, reusind sa creeze din parul clientelor adevarate versiuni ale unei contopiri perfecte de tendinte din trecut si viitor, sfidand atat timpul cat si spatiul geografic.

 

La DaniCosti clientele beneficiaza de permanent si se bucura in acelasi timp de par sanatos cu cele mai reusite bucle

Sursa foto: sassoon-academy.com

Femeile din Romania se pot bucura de aceasta colectie de exceptie semnata Sasson datorita stilistilor Daniela, Crenguta si Costi. Pe langa liniile eliptice deconectate cu ajutorul carora tunsoarea sculpteaza permanentul, ansamblul este completat de o culoare de exceptie obtinuta din mai multe nuante stratificate concentric care distorsioneaza. Taieturi minimaliste dau forta si textura dramatica. Rezultatul este inegalabil, clientele nu au cum sa treaca neobservate.
Succesul permanentului realizat in salonul DaniCosti este garantat si de calitatea produselor utilizate. Solutia pe care stilistii o aplica se bazeaza pe o reteta profesionala, cu ingrediente care protejeaza firul de par si nu il deterioreaza, de exemplu Provitamina B5. Aceste produse poarta semnatura Affinage. Gentle Wave este o lotiune pentru permanent care asigura obtinerea unor bucle sanatoase. Fara a face rabat la eficienta. Partea de ingrijire si styling a parului permanentat este asigurata tot de produse Affinage. Ele fac parte din gama Kitoko. Se diferentiaza fata de alte branduri prin retetele apeciale care stau la baza produselor si care nu includ parabeni, silicon sau uleiuri minerale.

La DaniCosti clientele beneficiaza de permanent si se bucura in acelasi timp de par sanatos cu cele mai reusite bucle

Sursa foto: affinage.com

Pentru a beneficia de experienta stilistilor DaniCosti, incununata in rezultate minunate obtinute cu ajutorul celor mai bune produse profesionale pentru ingrijirea parului, va asteptam in salon!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414