Tratamentul inovativ biomimetic Vitaplex, direct din Marea Britanie in salonul DaniCosti

Detaliile care scot in evidenta salonul DaniCosti pozitionandu-l la un nivel superior sunt de fapt avantajele oferite clientilor: stilisti talentati, produse cosmetice profesionale premium si o locatie in care atmosfera este prietenoasa si relaxanta astfel incat este o placere sa treci pragul salonului.


Noutatea acestui sezon, disponibila in salonul DaniCosti direct din Marea Britanie, este tratamentul biomimetic profesional Vitaplex de la Affinage. Conceptul de biomimetism presupune renuntarea la solutiile stiintifice bazate pe ingrediente artificiale, chimice, create in laborator si intoarcerea la natura si la remediile pe care aceasta le ofera in armonie cu viata si mediul natural. Biomimetism este format din doua cuvinte grecesti: bio care inseamna viata si mimemis care inseamna a imita.

Astfel, tratamentul Vitaplex reprezinta o solutie eficienta si intensiva pentru ingrijirea parului, dar foarte blanda, fara efecte nocive asupra pielii scalpului.
Cu ajutorul tratamentului Vitaplex, stilistii Daniela, Crenguta si Costi pot rezolva probleme legate de aspectul si ingrijirea parului protejand parul de tratamentele chimice clasice.

despre salonul de frumusete danicosti bucuresti
Tratamentul Vitaplex presupune 3 pasi catre un par impecabil atat din punct de vedere al texturii cat si al culorii:
Vitaplex 01 - Bond Protector, este un protector tamponat al PH-ului firului de par, ce se adauga in mix-ul pregatit pentru colorarea, decolorarea sau suvitarea parului. Este compatibil cu toate brandurile de produse profesionale. Protejeaza structura interioara si exterioara a firului de par si previne ruperea sa in timpul procedurilor tehnice de colorare, decolorare sau schimbare radicala de culoare. Tehnologia avansata Vitaplex promovează utilizarea oxigenului intr-un mod foarte precis, pentru o mai buna intensitate a culorii si protejare a parului, fara a fi nevoie de tehnici speciale, produse suplimentare sau marirea duratei de actiune.

Vitaplex salon frumusete danicosti

Vitaplex 02 - Bond Reconstructor, este un tratament biomimetic de consolidare a structurii firului de par, care se aplica dupa procesul de colorare, decolorare sau suvitare. Complexul RAV19 reconstuieste numai structurile degradate ale firelor de par avand capacitatea unica de a se adapta in functie de portiunile afectate ale keratinei naturale. Acest complex unic reproduce si inlocuieste structura afectata in proportia exacta necesara, a celor 19 aminoacizi ai firului de par ce pot fi afectati total sau partial de procedurile chimice de colorare. Tratamentul Bond Reconstructor contine si alte ingrediente speciale pentru regenerarea parului. Dupa tratament parul ramane puternic, sanatos, matasos si plin de volum.

Vitaplex 03 - Bond Preserver, este un tratament pentru intretinerea efectelor dupa utilizarea Vitaplex 01 si Vitaplex 02, pentru acasa. Cu ajutorul sau, clientii pastreaza aceleasi standarde ridicate de sanatate si aspect imbunatatit al firului de par. Tratamentul profesional pentru par Vitaplex 03 contine de asemenea complexul RAV19 pentru a reintensifica actiunea tratamentului Vitaplex 02 cu fiecare utilizare acasa. Parul va fi in continuare protejat de orice fel de agresiune mecanica: uscare, ondulare, indreptare cu placa sau peria si aer cald.
Inca de la deschiderea salonului din anul 2001 si pana in prezent, stilistii de la Dani Costi Hair Style Academy: Daniela, Crenguta si Costi participa anual la seminarii si mastere de perfectionare nationale si internationale, pentru ca in salon sa fie disponibile cele mai inovative si artistice tehnici care sa raspunda celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.

Astfel tendintele noi si avangardiste puse in practica in salonul DaniCosti sub egida unei viziuni originale, in care creativitatea si imaginatia se imbina cu o tehnica desavarsita, au devenit obisnuinta. Mai presus de premiile obtinute si numeroasele diplome cu recunoastere internationala, principala motivatie a stilistilor de la salonul DaniCosti este fericirea oamenilor la finalul vizitei in salon.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414