Colectia Mahogany

Colectia Mahogany – The Coquettes

Ispititoare, ademenitoare și cochete, dar în același timp grațioase precum balerinele, modelele propuse de colecția “The Coquettes” sunt întruchiparea inocenței seducătoare, transformând femeile blânde în adevărate vampe. Colecția Mahogany pentru primăvara-vara anului 2016, îmbină diferite nuanțe tocmai pentru a imprima o imagine jucăuşă şi senzuală femeilor fatale, încrezătoare în sine, cu mult sex-appeal. Strălucirea compoziției este selectată în funcție de culoare și prin umbrirea parțială a anumitor porțiuni ale podoabei capilare. Rezultatul redă o compoziție dramatică recunoscută în tehnica “clarobscură” a picturilor lui Rembrandt şi Leonardo da Vinci. Dezvăluirea paletei de culori ascunse în linia tunsorii conferă un aspect fermecător, fluid. Femeia Cochetă "este femeia atrăgătoare, seducătoare, vampă. Ea este femeia fatală,” Colin Greaney, director de creatie Mahogany International.
Sursa: mahoganyhair.co.uk

Colectia Dualitate – Mahogany International

Colecția Dualitate pune în contrast tehnicile executării tunsorilor și tehnicile de îmbinare a culorilor pentru a crea o armonie perfectă. Precizie, simplitate, alături de texturi duble, tunsori geometrice şi linii libere, acromatism sau porțiuni îndrăznețe de culoare, completate de suvițe delicat umbrite sunt captate în tehnici contradictorii. Este un paradox în formă și tehnică, dar cu efecte frumoase şi strălucitoare.
Sursa: mahoganyhair.co.uk

Galerie Foto - Colectia Mahogany

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414