Colectia Sassoon: Radian/t toamna-iarna 2015

Când Vidal Sassoon a deschis primul său salon în Londra în 1954, pe Bond Street nr.108, viziunea sa unică s-a materializat în brandul care a revoluționat lumea coafurii. La cea de-a șaizecea aniversare a noastră, suntem mândri să sărbătorim unicitatea Salonului Sassoon prin Colecția RADIAN/T. Pentru Sassoon, tunsoarea perfectă a fost "O tunsoare lejeră, nesofisticată. Doar linii îngrijite, forme geometrice curate" - estetica și îngrijirea părului beneficiază și astăzi de aceleași principii. Fiecare tăietură, fiecare culoare reflectă interesul său pentru arta modernă și arhitectură.

Părul trebuie să fie adecvat stilului imprimat de tunsoare, pentru fiecare individ trebuie să fie ca o extensie perfectă de sine. O astfel de abordare pragmatică, dar modernă și fără efort, reflectă fidel noua tendință în climatul post recesiune, care își găsește inspirația în stilul New Age al anilor '90. Așa cum avem grijă de universul interior (respingerea culturii celebrității obsedante în favoarea valorilor spirituale), astfel părul nostru, frumusețea, strălucirea exterioară este partea vizibilă a frumuseții interioare.

În acest sezon, părul radiant este în centrul atenției și gama unică de produse specializate Sassoon Finish transformă sezon de sezon modul în care femeile își îngrijesc părul. Vidal Sassoon a considerat ca părul nostru reflectă, de cele mai multe ori, starea de sănătate a organismului. „Am crezut întotdeauna în integritatea firului de păr” este filosofia care stă la baza brandului nostru. Părul sănătos nu este artificial sau încărcat de produse de styling. Rezultatul este o podoabă capilară naturală, frumoasă, strălucitoare, un echilibru delicat între măiestria atemporală și inovația în arta îngrijirii și aranjării părului.

LOOK

Mark Hayes, directorul de creatie Sasson Academy spune, "liniile rotunjite sunt folosite pe toate tipurile de păr în acest sezon. Această abordare circulară menține lungimea părului, în timp ce conferă reflexii atrăgătoare, strălucitoare, care vor încadra plăcut fața și vor pune în valoare frumusețea părului și, în funcție de stilul personal, părul poate fi purtat desfăcut oferind o suprafață de reflecție optimă de lumină sau strâns pentru a pune în valoare strălucirea și netezirea de durată a texturii acestuia.”

Sursa:
sassoon.com

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414