Envy Hair Care Dual Fix 12 - soluții profesionale de îngrijire a părului

ENVY HAIR CARE DUAL FIX 12 - SOLUȚII PROFESIONALE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI, ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA SALONUL DE FRUMUSEȚE DANICOSTI DIN BUCUREȘTI
Prezentat în revistele de specialitate ca "produs genial", "un miracol într-o sticlă", "un produs care schimbă regulile de îngrijire a părului", Envy Dual Fix 12 este folosit de mii de stiliști din întreaga lume, pur și simplu pentru că funcționează: ajută la regenerarea tuturor tipurilor de păr, de la rădăcină până la vârfuri. Îmbogățit cu ingrediente naturale, acest produs revoluționar conține un echilibru perfect de proteine de mătase, keratină și aminoacizi.

Tehnologie cheie:
• Keratină și aminoacizi - derivat din aceeași proteină ca părul, compusul din keratină si aminoacizi pătrunde în interiorul firului de păr pentru a asigura echilibrul scalpului încă de la rădăcină, astfel încât să apară senzația de rezistență și strălucire.
• Proteine de mătase - recoltate din crisalida și gogoșile viermilor de mătase, ajută la hidratarea și regenerarea părului.
• Panthenol (vitamina B5. Acid pantotenic) - ajută la întărirea firului de păr și reține umezeala, indicat pentru creşterea în volum și strălucire.
• Glicerina - ajută la hidratarea părului.
• Guma guar - un ingredient natural care ajută la regenerarea părului.

Descoperă tratamentul profesionial pentru păr cu 12 beneficii incredibile:
1. strălucire uimitoare;
2. păr sănătos și plin de vitalitate;
3. efect de greutate și volum;
4. facilitează descurcarea părului;
5. hidratează;
6. îmbunătățește suprafața și condiția părului;
7. redă grosimea părului fără a-l îngreuna;
8. părul este mai usor de coafat;
9. revigorează culoarea părului;
10. stimulează funcţia vitală activă a rădăcinilor;
11. reduce aspectul vârfurilor despicate;
12. efect de durată (până la câteva săptămâni).

Produsul poate fi aplicat săptămânal ca tratament regulat sau tratament intensiv lunar. Părul tău indică necesitatea folosirii tratamentului și a repetării procedurii. DaniCosti Hair Style Academy te invită să încerci noile servicii de tratamente cu keratina ENVY și INOAR de regenerare și îndreptare a părului!

Sursa:envypro.co.uk

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414