Florile naturale, accesoriul ideal pentru impletituri

Tradiția florilor naturale în păr datează încă din antichitate, când fetele care se căsătoreau purtau pe cap o cunună de flori, simbolul inocenței, feminității și prosperității. Astăzi, înlocuirea accesoriilor pentru păr cu accesorii din flori naturale, împletiturile clasice în forme sofisticate, abordările meticuloase și sinuoase, vă oferă imaginea unor femei romantice, visătoare și pline de farmec!

Fie că este vorba de un eveniment special, important sau doar vreți să vă răsfățați sau să faceți o bucurie celor dragi, veți găsi inspirație în combinații inedite de împletituri și flori într-un design atrăgător, efectul fiind unul irezistibil.

Împletiturile, panglicile şi cele mai fragile floricele vă pot oferi oricând o înfățișare romantică, specială, plină de prospețime și strălucitoare. Câteva flori naturale completează o varietate largă de stiluri updo, împletituri obișnuite, răsucite, bucle rebele și se potrivesc tuturor abordărilor - clasic, rustic, vintage, modern.

Împletitura delicată, laterală, care urmează linia tunsorii, complimentată perfect de părul lung, desfăcut, impresionează prin eleganță și simplitate cu flori naturale încorporate și panglici albe, subțiri.

Părul prins jos, într-o parte, aparent neglijent, conturează o înfățișare caldă, dezvăluită de clasicii trandafiri sau florile mici, delicate, prinse în șuvițele de păr.

Un coc elegant, cu împletituri elaborate, vă va conferi un aer sofisticat și boem, decorat cu iasomie, orhidee sau flori de liliac.

Sunteți blonde? Mizați pe contrast și alegeți flori roșii; florile albe sunt o alegere potrivită pentru nunațele roșcat intens, arămiu, cupru, mahon, cât despre părul de abanos, acesta poate fi împodobit cu agrafe cu perle și flori albastre.

Dacă preferați un look rustic, alegeți margaretele sau florile de câmp: se potrivesc absolut ținutelor de zi. Coronițele din flori de câmp definesc perfect împletiturile hippie și buclele inegale. Vă place toamna? Găsiți o combinație simplă, dar de efect: daliile sau crizantemele, buclele şi o rochie diafană aduc un plus de eleganță și un decor fermecător pentru părul vostru.

Vrei să fii Ileana Cosânzeana modernă? Vino la salonul nostru de frumusețe și transformă o coafură simplă într-una senzațională!

Galerie Foto "Florile naturale, accesoriul ideal pentru impletituri"

 

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414