Rigenol – Tratament pentru Păr
RIGENOL este o formulă exclusiv profesională pentru toate tipurile de păr, unul din brandurile preferate ale stiliștilor din întreaga lume și apreciat de milioane de consumatori. Acest tratament mărește rezistența și echilibrează hidratarea părului, asigurându-i substanțele necesare pentru strălucire și vitalitate.

Părul natural, vopsit sau decolorat, lung sau scurt, sănătos sau deteriorat, are nevoie de ingrediente active care-i pot îmbunătăți și perfecționa structura. Elementele esențiale, asemenea acizilor naturali și antioxidanților, vitaminele și proteinele, ingredientele naturale sunt puternic integrate într-o formulă ce îndreaptă părul, îl protejează pe toată durata tratamentului, rezultatul fiind un păr incredibil de revitalizat și moale la atingere timp îndelungat.

Etape pentru o coafură de excepție folosind Rigenol:

  • Se aplică tratamentul pe părul spălat cu apă caldă și uscat cu prosopul. Se folosește un șampon cu sare.
  • Se repartizează produsul pe păr, masându-se lungimea și vârfurile.
  • Se lasă produsul să acționeze timp de 30 minute în părul strâns sub o pungă subțire sau capișon, peste care se distribuie uniform aerul cald al foehnului, întrucât sub acțiunea căldurii, nutriția este maximă.
  • Se clatește părul cu apă rece sau la temperatura camerei, se piaptănă părul cu un pieptăn cu dinții rari.
  • Se usucă părul și se coafează cu peria rotundă și placa.

Întreaga procedură durează între 2 și 4 ore, în funcție de tipul de păr și de lungimea acestuia, iar eficacitatea tratamentului depinde de modul în care este aplicat.

Este indicat să folosești șampoane și balsamuri potrivite în perioada următoare. Stilistul te poate sfătui în legatură cu produsele care se potrivesc cel mai bine părului tău mai puternic, mai stralucitor și mai sănătos.

Beneficiile tratamentului cu Rigenol:

- reface și hraneste în profunzime părul
- ideal în cazul persoanelor al căror păr se electrizează și are un aspect rebel, fiind dificil de îngrijit și de aranjat.
- odată tratat, părul se întreține mult mai ușor
-după tratament, părul devine rezistent la caldură și umiditate
- ideal pentru părul foarte fragil și lipsit de elasticitate

Cu cât ai mai multă grijă de părul tău după ce ai urmat acest tratament, cu atât mai de durată va fi rezultatul.

Sursa: framesi.it

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414